Arracades artesanals ÒRBITA 

Aquestes arracades formen un petit joc d’òrbites. Estan fetes amb tres anelles de diferent diàmetre connectades entre si i mòbils. Fabricades en llautó i estan Xapats en Or de 18kt i són lliures de níquel i plom.

De l’experimentació, la intuïció i la sensibilitat com a mètode de treball per a cada nova col·lecció, sorgeixen les joies de Fauna y Flora.
Així, combinant art i tecnologia al taller per poder apropar la joieria contemporània o d’autor a un públic més ampli.

Arracades artesanals Barcelona

Sofisticació minimalista Arracades artesanals Barcelona

Entenem les joies no només com una forma d’ornamentació sinó com un element de comunicació que potencia la personalitat i el caràcter de les persones.

D’aquesta forma, creiem que la connexió entre l’autor, les joies i la sensibilitat de la persona que les porta, fan de les creacions de Fauna y Flora, peces singulars i úniques potenciant la imatge de qui les porta.

A Espai Povo apostem per la joieria artesanal i lleugera inspirada en la natura:  el mar, la terra, les constel·lacions…
En definitiva, qualsevol element natural o artesà que ens envolta.
Per tant, els nostres anells, arracades, polseres i collarets fets a mà i són peces d’autor úniques. Estan treballades de manera individual i cuidades amb cura i detall.
Tota la nostra joieria està treballada íntegrament a Catalunya. Som una empresa familiar que escull cada peça amb tota l’atenció i professionalitat, a més utilitzem sempre materials de primera qualitat que estan lliures de níquel i plom.
Doncs aquestes són joies per a una dona sofisticada, elegant i natural. Joies exclusives que sempre t’acompanyen, el plaer de mostrar sempre la teva bellesa natural. La teva bellesa és única com les nostres joies.
Així, que busca l’essència de dona és la dona que vols ser, bella i natural. Aquesta és la dona que ets. La col·lecció de joies de Fauna y Flora connectada amb la teva essència més íntima.

El disseny s’inspira en la bellesa de les coses de la vida

Sobretot en la naturalesa i l’astronomia. Són peces úniques de línies senzilles perquè tu que no necessites ornaments recarregats per mostrar la teva elegància.

A Espai Povo trobaràs joies pensades per transmetre emocions, per formar part d’un record inoblidable o per fer la teva outfit especial i únic. Aquestes peces exclusives estan fetes a mà.

D’aquesta forma, les peces de Fauna y Flora són el regal perfecte per a tu o per aquest regal tan especial, un detall que té el gran valor del qual s’ha fet a mà aquí i que té tot l’afecte dipositat a l’hora de crear cada peça.
Pots comprar les nostres joies a la botiga online o venir al nostre espai al Gòtic.