Povo és un nom associat a la recerca de la bellesa, a la sensibilitat i a la passió en fer les coses ben fetes. Els Povo sempre han tingut una visió de la vida des del prisma de l’estètica i l’harmonització de tot allò que els envolta.
El 1953 Ferran Povo (València 1908, Barcelona 1992) inicia la seva carrera en el món del disseny de mobiliari al carrer Banys Nous, 7 al Barri Gòtic de Barcelona. Troba el seu propi estil i produeix la seva obra d’il·luminació i mobiliari basat en una fabricació precisa.

Des de la seva fundació l’any 1953, la botiga POVO és sinònim de qualitat. La seva personalitat i el seu disseny la fan una botiga especial. Amb una trajectòria familiar de tres generacions, segueix mantenint un nivell d’exigència estètic actualitzat, produint nous models de realització totalment artesana. El ferro treballat a mà n’és el principal protagonista. Els seus dissenys d’il·luminació són molt apreciats dins d’un ampli sector de públic sensible i coneixedor. La importància que també es dóna a les pantalles, de pergamí o paper, totes elles cosides a mà, amb fibra de cànem o lli, contribueix a personalitzar i a dotar d’una qualitat especial a aquestes llums. També cal mencionar els models de taules i llits o d’altres tipus de mobiliari amb ferro que produeixen. Tots ells, amb la personalitat i estil POVO.

L’elegància i la simplicitat d’aquests dissenys els fan adients tant en un ambient rústic com en una decoració completament actual i avantguardista.

La simbiosi que existeix entre aquest disseny i la resta d’elements que es troben en aquesta botiga són interessants. En una atmosfera càlida però molt actual, s’hi troben, articles i objectes sorprenents.

Totes elles amb un mateix criteri, fan d’aquesta botiga un lloc que mereix ser visitat i que no s’assembla gaire a allò que estem acostumats a veure en botigues de decoració.

Els nostres plans es basen a seguir creant els nostres dissenys amb l’elegància i simplicitat que ens caracteritza i que tant valoren els nostres clients. Recentment, a proposta de Gala, filla de Gemma Povo, que representa la tercera generació Povo, hem dinamitzat el local incorporant a la nostra línia habitual una nova línia de col·laboració amb dissenyadors locals de petita producció en moda tèxtil i complements, oferint als nostres clients aquest nou concepte de negoci, el qual està tenint gran acceptació aportant un gran impuls positiu al nostre negoci.