Gavardina FERRER

125,00

La gavardina és una de les peces més antigues que existeixen i sempre ha estat de moda. Aquest bàsic torna a brillar encara més si cap.

És una d’aquestes peces de les quals podem tenir més d’una en el nostre armari. El mateix que passa els texans o els blazers. 

En aquest cas us presentem un disseny no tan tradicional que no estaria malament que es colés en el vostre armari.  Ara és la temporada idònia per utilitzar aquesta peça que fins i tot en algun dels casos podeu utilitzar-la com a substitut a un vestit, ja que és una peça tremendament elegant.

La gavardina combina el teixit texà amb el blau marí i té una caputxa en contrast. A més, té la seva cinta reguladora i la màniga és de 3/4 amb volta, botó a pressió i butxaques.

Les dones cusen cada producte a mà amb l’atenció més gran als detalls, perquè sigui de la qualitat més gran. Tots els productes són dissenyats i produïts a Barcelona. Actualment s’ha obert una línia de confecció per a dissenyadors locals.

Dones com la Lucía una nigeriana de dinou anys. Va aprendre l’ofici de costurera en el taller de formació en confecció industrial que impartim en la nostra entitat, El Lloc de la Dóna. Gràcies a la màquina de cosir que va rebre en acabar el curs està fent arranjaments des de la seva casa.

Roba Sostenible online

Peces còmodes, atemporals, d’estil oversize i d’alta qualitat, com aquesta gavardina de la marca Dona Kolors. La proposta està integrada per peces funcionals dissenyades per a dones actuals, que busquen combinar comoditat i confort.

Cada peça està elaborada sota un acurat procés tradicional de fabricació i produïdes de manera ètica.

Així mateix, en cada col·lecció es ret homenatge a totes les dones, que amb el seu treball i esforç han obtingut el reconeixement social, per això cada model porta el nom d’una d’elles.

Així, Dona Kolors és més que una marca, un projecte social sense ànim de lucre.

D’aquesta forma, comprant aquesta gavardina, col·labores en la formació i contractació de dones en risc d’exclusió social.

Més que una marca, un projecte social Roba sostenible online

Dona Kolors és una marca ètica que neix amb la finalitat d’oferir una feina i una oportunitat econòmica a les dones en exclusió social. Així, fabrica tots els seus productes al taller de Barcelona.

És una iniciativa d’El LLoc de la Dona (Oblatas Barcelona). Aquest és un centre per a dones en contextos de prostitució, on se’ls ofereix atenció psicosocial, educativa i laboral.

D’aquesta forma, el projecte contempla una part de formació professional en costura industrial de 450 hores i un taller de producció. A més, el taller produeix la marca pròpia Dona Kolors i també cus per a altres dissenyadors. Roba sostenible online

Finalment, la missió del projecte és formar unes 15 dones a l’any. En la mesura de la sostenibilitat del projecte, les dones que es formen poden ser contractades en el mateix taller o en d’altres.

L’actual repte d’aquest projecte social innovador és convertir-se en una marca de referència i així aconseguir contractar a més persones, tornant-los el somriure i oferint-los noves oportunitats que millorin la seva qualitat de vida.

Informació addicional

COLOR

Color único

Talles

, , ,

Brand