Moda ètica marques: Gavardina de Dona Kolors

175,00

La gavardina és aquest bàsic indispensable que no pot faltar en cap armari. Aquesta peça perfecta que és capaç d’elevar qualsevol look d’entretemps.
Perquè queda igual de bé sobre un vestit llencer que amb uns texans combinats amb una samarreta i unes sabatilles.
Una gavardina d’aquestes no la pots deixar de visualitzar amb gairebé tots els looks del teu armari. I sí, queda perfecta.

Es tracta d’una gavardina confeccionada en un teixit fluid amb solapa clàssica en to beix i blau marí i llarg midi.

¿Un altre detall que captiva? Els vius de color, que li donen contrast i un alt nivell de detall.

Gavardina amb teixit interior en contrast, forma amb vol, caputxa, màniga caiguda àmplia amb volta, cinta autoajustable a la cintura, tanca amb botó a pressió i butxaques.

Neteja

Moda ètica marques

Dona Kolors un projecte social innovador. Doncs, la seva finalitat és oferir una oportunitat laboral i econòmica a dones que es troben en situació d’exclusió social.

D’aquesta forma, els beneficis d’aquest projecte serveixen per finançar la formació d’aquestes dones. I, a més, perquè altres, en situació social precària puguin accedir a la cultura i l’àmbit laboral.

A Espai Povo, un dels nostres principals reptes, és oferir un espai a aquestes iniciatives, col·laborant, en mesura del possible a la construcció d’un món millor.

Ajudar a construir un món millor moda ètica marques

Igualment, la firma Dona Kolors fomenta l’accés a la cultura i a la formació, ja que són dos pilars clau per una inserció social exitosa.

Es tracta d’una marca que compta ja amb un reconeixement d’entitats i mitjans de comunicació. Fins i tot va ser seleccionada per L’Obra Social La Caixa entre 300 projectes a la tercera edició del Programa d’Emprenedoria Social.

Així mateix, el diari El Periódico va concedir a l’entitat el Premi a la Millor Iniciativa Solidària de 2013. Tot en el marc dels premis del Català de l’Any.

Per la seva banda, el Lloc de la Dona és una organització sense ànim de lucre. Així lluita, des del seu naixement el 1996, per proporcionar una atenció integral a dones que es troben en situació d’exclusió social.

La base del seu treball és el compromís amb la justícia social, partint de la realitat actual de dones com la Maria…

“Maria és romanesa i té 29 anys. Després d’un any com a alumna del taller de formació, l’octubre de 2012 es va incorporar com a treballadora del taller de Dona Kolors. Va ser la primera dona contractada per al nostre taller i els seus ja expertes mans han donat vida a la majoria de peces confeccionades.”

Informació addicional

COLOR

BLAU MARÍ, BEIGE

TALLA

S, M