BELLADONA

152,00

Dissenyadors moda sostenible

Granota sense mànigues, amb dues butxaques a davant i crecs a la part inferior. En obrir-se es converteix en vestit. Amb la frescor del lli i el caient del raió.

Perquè la comoditat preval, és una peça que no et voldràs treure mai, així que es tracta d’una peça de roba que et vindrà molt de gust tenir. En obrir-se es converteix en vestit, és per això que surts guanyant sempre, tindràs dues peces en una, amb la frescor del lli i el caient del raió. 70% Raió 30% Lli.

Nonibarea fa les coses amb sensibilitat, afecte i sentit comú. Així, les seves peces són sempre sèries limitades. Dissenya i produeix les col·leccions al taller, amb teixits elaborats per productors locals. Aquesta granota forma part d’una sèrie limitada de 30 unitats.

Si vols tenir cura de la peça…

Renteu a màquina amb aigua freda, la planxa suau i sense assecadora.

Neteja

Dissenyadors moda sostenible

La Noni Barea és dissenyadora, patronista i cosidora però sobretot és una persona feliç treballant en el que més li agrada.

Així, des de petita que té devoció pels fils, les agulles i els teixits. Ella recorda la seva mare dient-li que baixés a jugar amb els amics en comptes de quedar-me al seu costat sargint mitjons.

El projecte Nobale és el projecte de la seva vida. Tot i que els inicis van ser amb col·leccions de dona,  amb el naixement del seu fill, va decidir dissenyar roba també per a nadons.

D’aquesta manera, la Noni ha defensat des de sempre la moda des d’una visió compromesa. Per aquest motiu ha treballat de manera sostenible i sense seguir els cànons i temporalitats imposades.

És per això que Nobale s’ha convertit en una marca que treballa amb teixits de km 0 i producció ètica.

Tant el disseny, la confecció i la producció la fa tota al seu taller d’Olot (la Garrotxa). És una amant de l’estil nòrdic i japonès.

Per això, temporada rere temporada proposa col·leccions de patrons únics i impregnades de color.

Treballa amb teixits de punt, entre ells, el cotó orgànic, aquest gènere aporta l’elasticitat i textura necessàries per a la comoditat de grans i petits.

Un punt d’inflexió pel canvi Dissenyadors moda sostenible

Saber el que no funciona és un bon punt d’inflexió per al canvi, ara ja no podem mirar cap a un altre costat.  Però la nostra experiència ens diu que si no tens una alternativa, per molta pena que et doni, tornes a allò de sempre.

Per això és tan important la visibilitat de les marques que s’uneixen per treballar des d’un estat de respecte i cura a l’planeta, aconseguint que cada vegada es parli més sobre sostenibilitat en moda.

La marca és una resposta l’excés de consum d’avui. La marca nonibarea és símbol d’un compromís clar, treballant de manera sostenible, sense cànons ni temporalitats imposades.

Una actitud que es materialitza en l’alta qualitat de les nostres peces, apostant per la durabilitat i el treball manual cura.

Nonibarea persegueix fer peces amb les quals sentir-se feliç i còmoda. Peces que superen l’estacionalitat per ser clàssics moderns.

Informació addicional

COLOR

NEGRE

Talles

Brand