Collars artesanals Vida

47,00

Collars artesanals barcelona

Treballem dia a dia per millorar una mica el món. A més de la qualitat dels nostres productes amb el principi per treballar el màxim possible amb proveïdors locals.

L’exclusivitat de les joies fetes a mà Collars artesanals Barcelona

Dissenyadors i proveïdors locals i de confiança. Petites empreses familiars com Fauna y Flora que sobreviuen a la deslocalització de la indústria. Collars artesanals barcelona

El perímetre del collar fa 51 cm aproximadament. Aquesta peça està disponible en Plata 925 o en Llautó xapat en or de 18 kt, tots dos lliures de níquel i plom.

(El collaret de plata es presenta en capseta especial). Tot el procés de disseny, fabricació, polit, xapat i producció d’aquests collarets es realitza íntegrament entre els petits tallers dels nostres proveïdors de Barcelona i el nostre taller a la Garrotxa.

Collars artesanals Barcelona

D’aquesta manera contribuïm a mantenir el teixit industrial del nostre país. Treballant amb artesans com Fauna y Flora, els creadors d’aquesta peça. Amb un missatge de foment de conservació de la natura.

Aquest collaret és com el nostre ADN, escrita únicament per a cadascuna de nosaltres i que ens recorda que l’Univers ens ha fet únics. I ens vol així. Res a tot el cosmos és igual a tu. La forma d’aquest collaret està inspirada en les formes orgàniques de l’ADN.

Collars artesanals barcelona

Exclusivitat assegurada, producció de qualitat i detalls ben cuidats. Aquests són tres trets que destaquen a l’hora de parlar de joies fetes a mà.

En Espai Povo, creiem en el valor de la joieria artesanal com a garantia d’un producte únic, amb unes particularitats singulars, fruit del procés d’elaboració manual.

En el qual, a més, podem testar i certificar individualment que la matèria primera s’ajusta a les nostres exigències de delicadesa, bellesa i durabilitat.

Volem fomentar la generació d’indústria i treball al nostre territori.

La Natura és la font d’inspiració de Fauna i Flora.  Sota aquesta filosofia treballen totes les peces amb materials naturals, que no suposen cap mena de risc per a la salut.

La joieria artesanal, es distingeix no sols pel seu fi disseny i els materials de primera qualitat, sinó també per la màxima cura dels detalls i el segell personal del mestre orfebre.

D’altra banda, també és més fàcil controlar el procés de producció que, sovint, es presenta a petita escala, dedicant a cada peça un temps inestimable des del punt de vista emocional i, especialment, des de l’econòmic.

A més, un dels valors afegits que fan que ens decantem per una peça i descartem una altra és pel que només i exclusivament podem trobar en aquesta joia: la seva artesania. Entre una joia que pots veure a qualsevol persona pel carrer i una que està especialment dissenyada per a tu, amb quin et quedes?

El missatge de la seva joieria artesanal ens recorda que som una petita baula d’una enorme cadena que travessa el Temps. Les joies, per la seva durabilitat, a més poden transportar a través generacions, la cosa única i extraordinària en l’Univers: la Vida.

Som el fruit de totes les mares que ens van engendrar, generació a generació, propagant la Vida a la Terra. Som les custòdies temporals de l’essència humana.