Agua

42,00

Collar artesanal Barcelona

De l’explosió d’una estrella va sorgir l’hidrogen i l’oxigen. Tots dos van trigar uns quants milions d’anys a trobar-se i unir-se per crear la molècula més important per a la vida: l’aigua.

D’aquesta forma, a l’aigua tèbia d’un bassal es va originar la Vida. L’aigua és l’element més important per a la vida. El 70% del nostre planeta és aigua, el 70% del nostre cos també ho és. Hi ha tanta vida en una gota d’aigua com estrelles al cel.

Estem connectats a la Terra i a la Vida a través d’aquest preciós element però també a la resta de l’Univers perquè allà, l’aigua també és un element abundant i preciós.

Neteja

Collar artesanal Barcelona

Segons una enquesta realitzada per Cred Jewellery, només el 16% de les persones coneixen els metalls de comerç just. Si es compara amb el 64% que està familiaritzat amb el te i el cafè de comerç just, veiem que encara queda molt per fer.

No obstant això, el 56% considera que comprar productes de comerç just és un acte responsable.

Comprar joiera de comerç just Collar artesanal Barcelona

Tot i això, la joieria està molt per darrere d’altres sectors en abraçar l’ètica.

Alguna vegada t’has preguntat d’on venen les teves joies? Més enllà del moviment que ens diu que hem de cuidar els nostres armaris, és fàcil oblidar la història original de les nostres joies.

Doncs també poden amagar febles realitats ètiques. L’ús de mà d’obra infantil, la manca de traçabilitat i les perilloses situacions de salut i seguretat són alguns dels riscos més comuns que afecten la indústria de la joieria avui dia.

Però ningú en parla. No hi ha res millor que la brillantor de l’or i els diamants per ocultar-ho. No obstant això, rastrejar l’herència d’aquestes gemmes precioses no hauria de ser menys glamurós.

D’aquesta manera, el punt d’inflexió: un ventall de marques valents com Fauna y Flora que estan alertant de l’ambigüitat del tema. Alhora que estan insistint en el fet que l’art de la joieria hauria d’integrar un significat més just.

Aquests fabricants multidimensionals demostren que és possible perseguir apassionadament l’art de la joieria sense conflictes.

Així, tenint en compte una gran quantitat de benevolència mediambiental en ment, els valents dissenyadors ara estan polint el simbolisme atraient i enigmàtic dels nostres preuats talismans a estàndards altament ètics.

Aquests collarets de disseny orgànic, en forma de gota d’aigua precipitant, estan fabricats íntegrament aquí, de forma local.

Tots els processos de producció d’aquestes peces es duen a terme entre els petits tallers dels proveïdors locals i el taller a la Garrotxa. Estan fabricats en llautó i acabats amb un Xapat en or de 18kt, lliure de níquel i plom. La cadena mesura 53cm de llarg.

Informació addicional

Colores

Talla única

Brand