Vida

42,00

La forma d’aquest braçalet està inspirada en les formes orgàniques de l’ADN. La curvatura de cada peça es realitza a mà pel que cada peça és subtilment diferent de les altres, tal com cada ser és únic en l’Univers.

Aquesta peça està disponible en en Plata 925 o en Llautó xapat en or de 18 kt, tots dos lliures de níquel i plom. (La polsera de plata es presenta en capseta especial).

Tot el procés de disseny, fabricació, poliment, xapat i producció d’aquestes polseres es realitza íntegrament entre els petits tallers dels nostres proveïdors de Barcelona i el nostre taller a la Garrotxa.

Pots combinar aquest braçalet amb el collaret Vida i les arracades a conjunt.

Neteja

Braçalet artesanal

Els pilars que caracteritzen Fauna y Flora són els valors de la filosofia slow, la sostenibilitat i el procés de producció artesanal. 

Una nova forma d’entendre el món Braçalet artesanal 

Fauna y Flora és una firma que està en línia amb la nostra manera d’entendre el món. Doncs, cada vegada que consumim, decidim com volem que sigui el nostre món i la nostra societat, com a individus però també com a empreses o negocis.

Així, Fauna y Flora és un negoci el més sostenible possible, per això treballen, com nosaltres; amb proveïdors locals, pròxims i de confiança.

D’aquest forma, és molt gratificant generar treball al teu voltant, veure com, si tu creixes, els teus proveïdors també. A més, poden contractar més personal. Així generem més riquesa en el nostre entorn i ajudem a mantenir el poc teixit industrial que encara sobreviu al nostre país.

Per a nosaltres és molt important que tots els processos de producció que tenen a veure amb les nostres peces es donin en entorns humans, conèixer com treballen els nostres proveïdors per a poder oferir als nostres clients productes sostenibles, locals i de qualitat, i contribuir a crear formes de consum més humanes i sostenibles.

Tant en el procés d’inspiració com en l’elecció de les matèries primeres, la naturalesa juga un paper essencial.
Normalment comencen triant un tema per a la col·lecció, i a partir d’aquí treballen en la fase de documentació/inspiració: cinema, llibres, música, sèries…

Devoren gairebé qualsevol cosa que pugui tenir relació de contingut o estètica amb la col·lecció. Normalment aquesta fase ja comença a donar-nos idees per a algunes peces, però sobretot per a desenvolupar el discurs de la col·lecció, la paleta de colors, etc.

Així que passem moltes hores visitant proveïdors i buscant materials nous per internet. Al llarg de l’any compren moltes mostres de fornitures, pedres, etc., i quan es posen a dissenyar normalment acaben bolcant tot aquest material sobre la taula i jugant amb ell.

A vegades la idea de la peça apareix de sobte al seu cap i llavors el procés funciona a l’inrevés.

Informació addicional

Colores

Talla única

Brand