Bosses de moda sostenible Marcelinus

29,00

Dissenyades a mà i fabricades amb materials orgànics i sostenibles.  El cotó s’ha usat des de sempre. És molt lleuger i transpirable i és o ideal per a la fabricació de tota mena de productes. També de la roba a les bosses. Aquestes bosses, a més són de punt, el que fa que siguin súper flexibles i molt còmodes de portar.

Bosses de moda sostenible

Aquest és un material teixit meravellós i no danya el planeta. Tria el teu color.
Les bosses de cotó i complements de moda de firmes sostenibles ens estan conquistant en 2020.

Som moltes les que tenim clar que no hi ha un planeta B. Que el desglaç de l’Àrtic, les inundacions per la gota freda a Espanya, les onades de calor a Europa i els incendis en l’Amazones són proves irrefutables que el canvi climàtic és una realitat.

Neteja

També cada vegada som més les que sabem que canviar els nostres hàbits de consum és vital per a revertir aquesta situació. I així, les peces i complements sostenibles s’han convertit en els nostres favorits. Bosses de moda sostenible

Aquesta és nostra whish list per a totes les temporades.

Consum responsable, consciència “Eco”, materials sostenibles, reutilitzar, reciclar, respectar … Són conceptes cada vegada més presents als nostres caps.

Bosses de moda sostenible

L’era de produccions massives, de col·leccions realitzades amb teixits i processos contaminants, de compres d’un sol ús té els dies comptats.

Això de mirar les etiquetes de les peces i complements en els quals pensem invertir ja no és un hàbit d’uns pocs; sinó que cada vegada som més els consumidors que desitgem conèixer l’ADN complet del qual portem lloc.

I, per això, també són cada vegada més les marques que aposten pel disseny sostenible com la seva via de treball.

Però entre aquest univers creixent, hi ha una llista de peces i complements que ens han conquistat absolutament i que volem en el nostre armari des de ja i per sempre.

Els productes de Marcelinus es dissenyen, teixeixen i confeccionen íntegrament a Olot.

El procés de confecció d’una bossa Marcelinus és molt llarg i laboriós, ja que encara que segueix un procés industrial és força artesanal en algunes fases.

El primer pas és l’elecció del fil basant-se en la matèria que volem treballar (llana, cotó, regenerat…) i colors, que trien de diversos proveïdors de fil.

Després, el porten a cadascun dels teixidors de la comarca, en funció del gruix que volem teixir o del tipus de fil.

Cadascun d’ells té unes tricotoses adaptades per a cada tipus de punt.

Seguidament i a mesura que van sortint les peces de teixit, el renten per colors i ho assequen a l’assecadora. Així, fan l’encongida que ha de fer el punt en el seu primer rentat.

Després es comença el procés de tall.

Informació addicional

COLOR

MARÍ, VERD