Arracades artesanals VIDA

39,00

Tot l’univers d’inspiració de Fauna y Flora parteix del món biològic i natural. Del més petit com és la bioquímica fins al més gran com és la física i la ciència de l’univers. El disseny de les arracades, s’inspira en les formes geomètriques orgàniques de l’ADN.

A més està feta tota a mà. Doncs, la curvatura de cada peça es realitza manualment. Per això ni en trobaràs mai cap igual. Tal com són les coses a la natura. Perfectes en la seva imperfecció.

Mesuren 4 cm i estan disponibles en Llautó xapat en or de 18 kt. Com no podia ser d’altra manera, lliure de níquel i plom.

Arracades artesanals Fauna i Flora

Arracades artesanals Vida

Cada vegada que es fabrica una peça de joieria s’inverteixen recursos naturals i humans. Amb la Moda Ètica i Sostenible et compromets a reduir al màxim l’impacte durant el procés.

No només això, sinó que garantim unes condicions de treball dignes per a totes les persones involucrades en la fabricació. 

A Espai Povo pensem que és igual d’important cuidar al medi ambient com els treballadors/as de les marques que trobaràs a la botiga.

La joieria feta a mà Arracades artesanals

Amb el pas dels anys Fauna y Flora s’ha consolidat com un dels referents en l’àmbit de la joiera artesanal. La natura, el cosmos i la vida slow són la seva font d’inspiració, que els porten a crear joies delicades fetes amb materials naturals com els minerals. Cadascuna de les seves col·leccions està feta a mà des del seu taller de La Garrotxa.

Darrere d’aquesta marca estan Marta i Óscar, una parella que va decidir apostar per viure la vida com ells volien. Així va néixer Fauna y Flora, joies amb uns valors molt sòlids i amor pel treball ben fet.

La seva última col·lecció, Galàctica, ja no neix a Barcelona, sinó que ha coincidit amb el seu trasllat a la Garrotxa, l’entorn perfecte per a uns dissenyadors que asseguren que la naturalesa és la seva principal font d’inspiració.

Diu la Marta que quan era nena, els seus pares els van regalar al seu germà i a ella un llibre preciós que es titulava Fauna y Flora del Món.

El llibre tenia més de 500 pàgines plenes de fotografies d’animals, insectes, plantes… i el seu germà i ella es passaven dies sencers llambregant-lo una vegada i una altra.

Quan el hobby de fer collarets va començar a convertir-se en treball i va necessitar un nom de marca, va venir a la seva ment el record d’aquell llibre. Els seus dissenys sempre han estat molt vinculats a la naturalesa, així que li va semblar un nom perfecte.

Cada peça té una mica d’ells, de la seva història, de la seva forma de vida.